Welkom
U kiest toch voor Rombout dakbestratingen
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan duurzaamheid. Daken, balkons en galerijen spelen daarbij een steeds grotere rol. Ze zijn een verlenging van de woonkamer en geven daardoor een bijzonder beleving aan uw buitenleven. Een stijlvolle eigentijds of kleurrijk balkon of terras waarop u heerlijk kunt genieten, geeft u elke dag meer woonplezier. Een galerij met een stabiel loopoppervlak, goed toegankelijk en makkelijk in onderhoud is bepalend voor uw leefgenot.
Rombout Dakbestratingen biedt u een oplossing op maat, met kwaliteit en een goede service. Als u voor Rombout kiest zorgen wij dat u straks een tevreden bewoner bent.
20190111_113853
20181130_124352
Kwaliteit bestaat nog!
Bij Rombout Dakbestratingen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het leggen van tegels blijft een ambacht. Daar heeft de techniek van de laatste jaren niets aan verandert, het draait nog steeds om vakmanschap. Aan de inzet en ervaring van onze medwerkers is het te danken dat ieder project aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.
Veelal werken wij met keramische tegels. Indien nodig kunnen wij de tegels ophogen van 1.7 tot 45 cm door gebruik te maken van verstelbare tegeldragers. Onze afwerking is professioneel, strak en mooi sluitend. Hierdoor krijgt elk balkon terras of galerij een mooie en luxe uitstraling.
Rombout Dakbestratingen
Spechtlaan 25
5427 VK Boekel

Tel: 06-51 77 68 71
E-mail: info@romboutdakbestratingen.nl